Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Alcalde de Bellvei us dona la benvinguda a la web de l’Ajuntament

VALENTÍN GONZÁLEZ GARCÍA

Us dono la benvinguda al portal municipal de l’Ajuntament de Bellvei, un espai que ha estat dissenyat per tal que, tant els veïns i veïnes com aquells que ens visiten per primer cop, coneguin millor el nostre municipi.

Desitjo que aquest espai virtual sigui una finestra de comunicació entre nosaltres, un més dels instruments que ens permetran estretir els lligams entre els veïns i l’equip que conformem el govern municipal: un grup cohesionat i plural que treballarà per millorar el dia a dia d’aquest municipi.

De la mateixa manera, aquest web és una porta oberta a l’administració local, ja que, entre els seus objectius, es troben qüestions com facilitar els tràmits, oferir informació sobre els equipaments entre altres coses.

Us convido a fer ús d’aquest espai i, més enllà, a fer ús de les noves tecnologies i de les facilitats que aquestes ens poden proporcionar en el nostre dia a dia, ja que, amb elles també ha de canviar necessàriament la relació que des de l’administració municipal podem mantenir amb vosaltres, més propera, més directa.